У Приморську поліцейські виявили правопорушника, який за місцем мешкання вирощував нарковмісні рослини

По матеріалам пресс-службы полиции
19.03.2021 · 09:42 · переглядів - 2604

В ході обшуку домоволодіння 39-річного місцевого мешканця, правоохоронці вилучили близько кілограма сухої наркотичної речовини рослинного походження.

У Приморську поліцейські виявили правопорушника, який за місцем мешкання вирощував нарковмісні рослини

12 березня дізнавачі та співробітники сектору кримінальної поліції відділення поліції №2 Бердянського районного відділу поліції ГУНП в Запорізькій області провели санкціонований обшук в помешканні жителя міста Приморськ, в ході якого виявили наркотичну речовину рослинного походження в сухому та подрібненому стані.

За місцем мешкання чоловіка 1981 року народження, в одній з кімнат, поліцейські виявили та вилучили сухі гілки рослин сіро-зеленого кольору та подрібнену речовину (за попередніми даними «канабіс»), загальною вагою близько одного кілограма, вже подрібнену нарковмісну речовину господар сушив на газетах.

Вилучені в ході обшуку рослини і речовини направлені на дослідження до Запорізького науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ч.2 ст. 309 Кримінального кодексу України. Найсуворіша санкція статті передбачає до трьох років позбавлення волі. Триває досудове розслідування.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 29 березень, п'ятниця 2024
вчора, 28 березень, четвер 2024
27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок