У Запорізькій області стартував весняний призов-2021

По матеріалам пресс-службы исполкома
24.03.2021 · 16:06 · переглядів - 2144

Весняний призов на строкову службу пройде протягом квітня-червня. План для нашої області складає 750 осіб, для міста — 52 особи.


Саме про це йшла мова на он-лайн нараді, яка відбулась під керівництвом голови облдержадміністрації Олександра Старуха. У нараді взяли участь заступники міського голови Юрій Муха та Вікторія Васильчишина, начальник відділу охорони здоров’я Тетяна Марч, завідувач сектору з питань взаємодії з правоохоронними органами, оборонної та мобілізаційної роботи Наталя Крючина та заступник військового комісара Бердянського об'єднаного міського територіального центру комплектування та соціальної допомоги Максим Сердюк.

- У сучасних умовах призов є завданням державного рівня. Тісна співпраця між органами виконавчої влади, місцевого самоврядування, територіальними центрами комплектування та соціальної підтримки, Національною поліцією, закладами охорони здоров’я дає нам змогу вже багато років поспіль виконувати поставлені завдання щодо призову громадян на строкову військову службу, - відзначив Олександр Старух.

За словами військового комісара, полковника Геннадія Яременка, призов восени 2020 року Запорізька область виконала на 100%. Тоді до лав армії відправились 596 осіб.

Також нині триває набір кандидатів на військову службу за контрактом. У першому кварталі план для Запорізького краю складає 411 осіб, наразі його виконали на 50%.

Інформація сектору взаємодії з правоохоронними органами, оборонної та мобілізаційної роботи




Останні новини Бердянська
сьогодні, 19 квітень, п'ятниця 2024
вчора, 18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок