Українські спецслужби про минулорічну ліквідацію бердянського міліціонера-зрадника Колєснікова

Бердянськ 24
26.07.2023 · 12:05 · переглядів - 6384

Колесніков Олександр Вадимович – черговий приклад відмінної роботи українських спецслужб та партизанського руху на території тимчасово окупованого Бердянська.

Українські спецслужби про минулорічну ліквідацію бердянського міліціонера-зрадника Колєснікова

Ще один колаборант, який не зміг досягти високих кар’єрних успіхів, перебуваючи в лавах Національної поліції України, зрадив присязі на вірність українському народові та після його ганебних злочинів, що він вчиняв проти наших громадян, які відмовлялися перейти на бік ворога, був успішно ліквідований нашими партизанами.

До того як перейти на бік ворога та зайняти керівну посаду т.зв. «заступника керівника ДАІ», Олександр Колесніков обіймав посаду інспектора відділу реагування Бердянського РВП ГУ НП в Запорізькій області, де разом з окупантами полював на українських патріотів, використовуючи наявну інформацію у райвідділку, намагався їх схилити на сторону окупанта, здійснюючи психологічний тиск, а у разі відмови погрожував фізичним насиллям та навіть катуваннням. Горе-поліцейський давав «наводку» на власників авто, які приймали участь в АТО/ООС, щоб в подальшому російські окупаційні війська їх відшукали та ліквідували, до того ж ми прекрасно знаємо, що окупанти полюють на наших героїв, не жаліючи на це сил за засобів.

підірвана машина окупанта

Окрім цього, віддавав накази на проведення рейдів серед мирних жителів міста, щоб «віджати» у них гроші, прикраси та інші коштовні речі аби збагатитись на трагедії місцевих мешканців, які зазнали утисків та катувань внаслідок окупації Бердянська. Більше того, Олександр Колесніков віддавав накази брати гроші за порушення правил дорожнього руху. Схоже, що таким чином він організовував схему поборів з числа місцевих жителів, в яких і так дуже скрутне матеріальне становище, а в деяких взагалі не залишилось власного житла, рідних чи близьких родичів.

Завдяки вмілій та професійній роботі СБУ та ГУР МОУ, а також відважності українських партизанів, кожен зрадник отримує те, на що він заслуговує – смерть. 26.08.2022 Колеснікова Олександра Вадимовича, який перебував за кермом свого «службового» автомобільного транспорту марки «Toyota Land Cruiser», було ліквідовано шляхом підриву поблизу оздоровчого центру «Криворізький гірник».

могила колеснікова




Останні новини Бердянська
сьогодні, 10 травень, п'ятниця 2024
вчора, 9 травень, четвер 2024
8 травень, середа 2024
7 травень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок