В Бердянске обнесли банкомат. Украдена крупная сумма денег

Виктор Коваленко - Бердянськ 24
13.08.2021 · 15:49 · переглядів - 14136

По нашим данным, речь идёт о банкомате, расположенном в супермаркете "Сильпо" в районе ЖД-вокзала. Похищено около 1 млн грн.


Банкомат вскрыли ещё в среду ночью Преступники работали очень быстро. Подозреваемые ещё не задержаны.

Коментар від Нацполіції

11 серпня близько 02 години до Бердянського районного відділу поліції ГУНП в Запорізькій області надійшло повідомлення про спрацювання системи охорони одного із банкоматів розташованих в приміщенні холу супермаркету по проспекту Східному в місті Бердянськ. На місце події негайно прибули наряд поліції охорони, слідчо-оперативна група та керівництво відділу поліції.

Перевіркою було встановлено, що банкомат будь-яких зовнішніх пошкоджень немає. Далі при перевірці співробітниками служби безпеки та інкасації банку було встановлено, що в банкоматі відсутні три скриньки зі значною сумою грошових коштів.

За даним фактом слідчим відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває. Поліцейськими вживається ряд слідчо-оперативних заходів для встановлення всіх обставин події та причетних осіб.

Якщо у Вас є будь-яка інформація, що може допомогти у розслідуванні зверніться будь ласка у зручний спосіб до Бердянського районного відділу поліції.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 26 квітень, п'ятниця 2024
вчора, 25 квітень, четвер 2024
24 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок