В Бердянську ДБР викрило гральний бізнес під «кришею» поліцейських

По матеріалам ДБР
26.03.2021 · 14:57 · переглядів - 9105

Слідчі ТУ ДБР у Мелітополі, за сприяння ДВБ Нацполіції, здійснюють досудове розслідування кримінального провадження за фактом незаконної організації у Бердянську закладів для азартних ігор. Працівники поліції на роботу гральних закладів «закривали очі».


За попередньою інформацією, працівник поліції з цивільними особами організував гральний бізнес у Бердянську. Встановлено, що до схеми причетна низка співробітників Бердянського районного відділу поліції, які попри неодноразові заяви громадян, «не помічали» активної роботи гральних закладів.

ДБР проводять обшуки в осіб, причетних до скоєння кримінального правопорушення.

Кримінальне провадження відкрите за фактами незаконної організації або проведення азартних ігор за попередньою змовою групою осіб та бездіяльності працівників правоохоронного органу щодо незаконної діяльності з організації або проведення азартних ігор (ч. 2 ст. 203-2, ч. 1 ст. 365-3 КК України).

Санкція статей передбачає позбавлення волі на строк до 8 років з позбавленням права обіймати певні посади на строк до 3 років.

Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні здійснює Запорізька обласна прокуратура, оперативний супровід – Запорізьке управління ДВБ НПУ.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 26 квітень, п'ятниця 2024
вчора, 25 квітень, четвер 2024
24 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок