В Бердянську дві маленьких дитини мерзли на вулиці, поки їхня мати випивала

По матеріалам пресс-службы полиции
07.06.2021 · 15:53 · переглядів - 6898

7 червня о 9 годині до Бердянського районного відділу поліції ГУНП в Запорізькій області зателефонувала місцева жінка та повідомила, що біля одного з багатоквартирних домів по вулиці Баха знаходяться двоє хлопчиків, приблизно 2х та 4х рочків, без супроводу дорослих.

В Бердянську дві маленьких дитини мерзли на вулиці, поки їхня мати випивала

Діти майже роздягнені, босі та голодні. За повідомленням на місце події негайно виїхала мобільна група поліцейських з протидії домашньому насильству Бердянського районного відділу поліції.

Оскільки дітки не змогли пояснити, де вони проживають співробітники поліції спільно із службою у справах дітей Бердянської міської ради відвезли їх до дитячого відділення місцевої лікарні, де медпрацівники їх оглянули. Дітки виявилися здоровими та неушкодженими, залюбки йшли на контакт із поліцейськими та медиками.

Після цього правоохоронці розшукали матір малечі, яка перебувала в стані алкогольного сп’яніння та повідомили, що її дітей тимчасово вилучено і поміщено до лікарні. На 36-річну матір хлопчиків ювенальні поліцейські склали адміністративний протокол за ст. 184 (Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей) Кодексу України про адміністративні правопорушення

Слід зазначити, що дана родина вже перебуває на обліку в соціальній службі, і раніше співробітники поліції вже притягували матір до адміністративної відповідальності за невиконання батьківських обов’язків.

Поліцейські закликають батьків сумлінно піклуватися про своїх дітей, аби вберегти їх від нещасних випадків та негативного впливу оточуючих.




Останні новини Бердянська
вчора, 25 квітень, четвер 2024
24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок