Бердянські поліцейські припинили роботу «підпільного» грального закладу

По матеріалам пресс-службы полиции
22.03.2021 · 12:38 · переглядів - 3193

Заклад, у якому всупереч законодавству, відвідувачі отримували послуги з доступу до азартних ігор викрили співробітники відділення поліції №2 Бердянського РВП спільно з оперативниками Управління стратегічних розслідувань у Запорізькій області. Встановлюються організатори незаконного бізнесу.


21 березня о 13:10 до відділення поліції №2 Бердянського районного відділу поліції ГУНП в Запорізькій області надійшло повідомлення про те, що на вулиці Мелітопольське шосе у місті Приморськ працює заклад з надання послуг у сфері грального бізнесу. Викрили протиправну діяльність ігрового залу співробітники відділення поліції спільно з працівниками Управління стратегічних розслідувань в Запорізькій області.

В ході огляду приміщення слідчі виявили 14 комп’ютерних системних блоків, 16 моніторів, 4 ігрові автомати, грошові кошти та чорнові записи. Все обладнання вилучене та буде спрямоване на експертне дослідження.

Під час візиту працівників поліції у гральній залі знаходилась жінка-охоронець.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 203-2 (Незаконна діяльність з організації або проведення азартних ігор, лотерей) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає штраф від десяти тисяч до сорока тисяч неоподаткованих мінімумів доходів громадян, з позбавленням права обіймати певні посади або займатись певною діяльністю строком на один рік. Тривають заходи зі встановлення осіб, причетних до функціонування незаконного грального бізнесу.




Останні новини Бердянська
вчора, 19 квітень, п'ятниця 2024
18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок