В Бердянську поліція затримала чоловіка за замах на умисне вбивство

По матеріалам пресс-службы полиции
16.12.2021 · 14:49 · переглядів - 5154

Зловмисник наніс 36-річному місцевому мешканцю ножове поранення. Наразі вирішується питання щодо повідомлення фігуранту про підозру у скоєнні злочину. Йому загрожує до 15 років позбавлення волі. Досудове розслідування триває.

В Бердянську поліція затримала чоловіка за замах на умисне вбивство

15 грудня близько 20 години до Бердянського районного відділу поліції ГУНП в Запорізькій області надійшло повідомлення від жінки про те, що за місцем її мешкання по вулиці Правди в місті Бердянськ її сина вдарили ножем. На місце події негайно виїхали слідчо-оперативна група, наряд відділу реагування патрульної поліції та медики.

Потерпілого швидко госпіталізували до міської лікарні.

Правоохоронці встановили, що в одній з квартир багатоповерхового будинку по вулиці Правди в місті Бердянськ під час розпивання спиртних напоїв між господарем та його товаришем раптово виник конфлікт, під час якого 59-рчний гість наніс опоненту удар ножем у груди.

На місці злочину поліцейські затримали зловмисника в порядку ст. 208 КПК України. 

За даним фактом слідчим відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.15 (Замах на злочин), ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі строком від семи до п’ятнадцяти років. На теперішній час вирішується питання щодо повідомлення фігуранту про підозру у скоєнні злочину та обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Досудове розслідування триває. 




Останні новини Бердянська
вчора, 28 березень, четвер 2024
27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок