В Бердянську слідчим відкрито кримінальне провадження за фактом розбещення малолітньої дівчини

По матеріалам пресс-службы полиции
13.08.2021 · 12:14 · переглядів - 7367

18-річного мешканця Київщини затримано в порядку статті 208 КПК України. Вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу.


12 серпня об 11:45 годині до Бердянського районного відділу поліції ГУНП в Запорізькій області надійшло повідомлення від жінки 1988 року народження про те, що в одному з дитячих таборів в місті Бердянськ, вожатий вчиняв розпусні дії відносно її 10-річної доньки.

Вказане повідомлення було негайно зареєстровано в єдиному обліку заяв і повідомлень про кримінальні правопорушення Бердянського районного відділу поліції ГУНП в Запорізькій області.

На місце події негайно прибули керівництво та слідчо-оперативна група відділу поліції.

Працівники слідчо-оперативної групи, які опитали потерпілу в присутності педагога та психолога, встановили, що вранці 12 серпня вожатий зайшов у кімнату, де спали четверо дівчат. Вважаючи, що діти сплять і його дії ніхто не бачить, молодий чоловік зняв з однієї з дівчат спідню білизну, торкався руками її статевих органів та фотографував це на мобільний телефон.

Співробітника табору затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ним виявився 18-річний мешканець Києва, студент одного із ВУЗів столиці.

Наразі слідчим вирішується питання щодо повідомлення зловмиснику про підозру за ознаками ч. 2 ст. 156 (Розбещення неповнолітніх) Кримінального кодексу України та обрання запобіжного заходу – тримання під вартою. Підозрюваному може загрожувати до восьми років позбавлення волі. Слідчі дії тривають.

Процесуальне керівництво здійснює Бердянська окружна прокуратура.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 25 квітень, четвер 2024
вчора, 24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок