В одному з магазинів Бердянська поліцейські виявили контрафактну тютюнову та алкогольну продукцію

По матеріалам пресс-службы полиции
19.11.2021 · 16:49 · переглядів - 7114

Під час обшуку вилучено 850 пачок цигарок та близько 900 літрів спирту без марок акцизного збору. Речові докази направлені на експертні дослідження.

В одному з магазинів  Бердянська поліцейські виявили контрафактну тютюнову та алкогольну продукцію

19 листопада слідчі спільно з працівниками відділу реагування патрульної поліції Бердянського районного відділу поліції, за оперативного супроводження Управління стратегічних розслідувань в Запорізькій області, під процесуальним керівництвом окружної прокуратури, провели санкціонований обшук в одному з продуктових магазинів міста Бердянськ.

Слідчі дії проводились в рамках відкритого кримінального провадження за фактом зберігання, придбання, перевезення, пересилання, ввезення в Україну з метою використання при продажу товарів, а також збуту незаконно виготовлених, одержаних чи підроблених марок акцизного податку (ч.1 ст. 199 Кримінального кодексу України).

Під час обшуку торгового приміщення по вулиці Кошевого, правоохоронці виявили та вилучили близько 900 літрів спирту та 850 пачок цигарок без марок акцизного податку України.

Загалом із незаконного обігу вилучено контрафактної продукції майже на 90 тисяч гривен.

Вилучена нелегальна тютюнова та алкогольна продукція направлена на експертні дослідження.

В рамках досудового розслідування встановлюються всі обставини злочинної діяльності та коло осіб, причетних до реалізації контрафакту.

В рамках відкритого кримінального провадження встановлюються усі обставини та коло осіб, причетних до кримінального правопорушення.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 19 квітень, п'ятниця 2024
вчора, 18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок