В окупантів почалися проблеми з логістикою в бухтах Севастополя

По матеріалам Еспресо
05.06.2023 · 14:23 · переглядів - 841

Начальниця об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня України капітан 1-го рангу Наталя Гуменюк зазначила, що відбувається переорієнтація ворожого логістичного центру з Криму до Новоросійська

В окупантів почалися проблеми з логістикою в бухтах Севастополя
Наталя Гуменюк (Фото: Владислав Красинский, РБК-Украина)

Про це вона сказала в ефірі телеканалу "Еспресо".

"У Севастопольських бухтах ускладнена логістика ворога. Вони вже мають нестачу пального та проблеми з постачанням боєприпасів. Тому ворожі кораблі та ракетоносії заходять у російські порти, у напрямку Новоросійська. Але все одно продовжується маневрування великих десантних кораблів противника з заходом у бухти Севастополя, а потім йдуть у бухти Новоросійська. Відбувається переорієнтація логістичного центру з тяжінням до Новоросійська", - підкреслила Гуменюк.

Начальниця об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня України також додала, що на чергуванні у Чорному морі перебуває 10 кораблів, з них 1 ракетоносій.

"Корабельне угруповання ворога розосереджено в 100 морських милях від контрольованого Україною берега. Зараз у Чорному морі перебуває 10 кораблів, серед яких 1 ракетоносій. Росіяни час від часу змінюють кількість ракетоносіїв. Потрібно ретельно слідкувати за цією інформацією, тому що від цього залежить потужність можливої ракетної атаки", - зауважила Гуменюк.



Читайте далее

Новини за сьогодні

Статті
 
На початок