В парку Шмідта правоохоронці затримали чоловіка, який пограбував дівчину

По матеріалам пресс-службы полиции
29.06.2021 · 14:30 · переглядів - 5135

Речові докази вилучені. Наразі фігуранту, затриманому в порядку ст. 208 КПК України, повідомлено про підозру у скоєнні тяжкого злочину. За скоєне зловмиснику загрожує до шести років позбавлення волі. Тривають слідчі дії.


27 червня о 22 годині до працівників поліції Бердянського районного відділу поліції ГУНП в Запорізькій області та військовослужбовців Національної гвардії України, які здійснювали охорону громадського порядку в парку імені лейтенанта Шмідта міста Бердянськ, звернулись місцеві мешканці. Вони повідомили, що щойно в парку невідомий чоловік ривком вихопив у дівчини з рук гаманець та намагався зірвати з шиї золотий ланцюжок.

Отримавши інформацію про злочин та прикмети нападника, правоохоронці миттєво відпрацювали прилеглу територію. Зловмисника вдалося затримати «по гарячих слідах» неподалік від місця злочину. Ним виявився 26-річний мешканець Дніпропетровської області.

Для з’ясування всіх обставин на місце події прибула слідчо-оперативна група Бердянського районного відділу поліції. Фігуранта затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.  У затриманого, під час огляду, працівники поліції вилучили викрадене майно.

Наразі, слідчим, за погодженням з окружною прокуратурою, зловмиснику повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.15, ч.2 ст.186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. За вчинення кримінального правопорушення фігуранту загрожує позбавлення волі на строк до  шести років.




Останні новини Бердянська
вчора, 25 квітень, четвер 2024
24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок