В підірваному 23 жовтня в Бердянську авто перебувало четверо фсб-шників, - ГУР МО України

Бердянськ 24
26.10.2023 · 11:50 · переглядів - 1660

Нові подробиці від українських розвідників

В підірваному 23 жовтня в Бердянську авто перебувало четверо фсб-шників, - ГУР МО України

Нагадаємо, що в понеділок ввечері в мікрорайоні Колонія пролунав вибух. За день самі окупанти повідомили, що в авто ВАЗ-2101 спрацював вибуховий механізм, внаслідок чого загинув російський військовий.

Але сьогодні свою версію події видало ГУР МО України.

 - Переполох у Бердянську: рух опору продовжує нищити окупантів. 23 жовтня 2023 року в тимчасово окупованому Бердянську Запорізької області шляхом підриву було знищено автомобіль, у якому перебували четверо представників російської фсб.  

Акцію помсти, представники українського руху опору здійснили на вулиці Мічуріна поблизу готелю Jasmin Guest-House, який фсб-шники перетворили на свою схованку.

Серед ліквідованих у Бердянську окупантів ― російський воєнний злочинець, який вчиняв звірські катування місцевих громадян України.

Також зазначається, що саме після підриву авто гауляйтер тимчасово окупованих територій Запорізької області розпорядився збільшити комендантську годину з 21:00 до 05:00, а представники російських спецслужб негайно покинули готель та перебазувались у нове місце. Утім це схованка теж добре відома для хоробрих підпільників-патріотів України.

Окупанти, вочевидь, бояться ночі. Тому максимально обмежують рух людей в Бердянську в темну пору доби.




Останні новини Бердянська
вчора, 26 липень, п'ятниця 2024
25 липень, четвер 2024
24 липень, середа 2024
23 липень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок