В центрі Бердянська у вікно кинули гранату (оновлено)

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
28.04.2021 · 10:43 · переглядів - 7423

Відповідну інформацію на засіданні депутатського дня в мерії озвучив заступник міського голови Віталій Гречка


Інцидент трапився в центрі міста, за адресою вул. Перемоги, 6. У вікно будинку на першому поверсі кинули гранату. На щастя вибуху не відбулось.

Місце інциденту очеплено правоохоронцями та представниками ДСНС. Очікується приїзд саперів.

Офіційний коментар Нацполіції

27 квітня близько 13 години до Бердянського районного відділу поліції ГУНП в Запорізькій області надійшло повідомлення від місцевої жінки 1985 року народження про те, що за період її відсутності вдома, невідома особа, через вікно її квартири, яка розташована на першому поверсі багатоквартирного будинку по проспекту Перемоги в місті Бердянськ закинула предмет схожий на гранату. На місце події негайно виїхали наряд відділу реагування патрульної поліції, слідчо-оперативна група у повному складі, керівництво відділу та спеціалісти-вибухотехніки. Місце події по периметру очепили.

В ході огляду квартири поліцейськими виявлено бойову осколкову гранату "РГД-5", яка на момент огляду знаходилась в зачекованому стані. Вибуховий пристрій з місця події вилучено та направлено на експертне дослідження до Запорізького Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС.

За даним фактом слідчим відкрито кримінальні провадження за ч.3 ст.355 (Примушування до виконання чи невиконання цивільно-правових зобов'язань) та ч.1 ст.263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває, вживаються заходи спрямовані на встановлення підозрюваного.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 26 квітень, п'ятниця 2024
вчора, 25 квітень, четвер 2024
24 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок