Валерій Баранов продовжує наполягати на взаєморозумінні зі Свідло і Ко

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
09.11.2021 · 13:09 · переглядів - 4011

Заява про причини звільнення з посади заступника міського голови Вікторії Васильчишиної оприлюднила серйозну розбіжність поглядів між окремими представниками команди Баранова і секретарем міськради О. Свідло. Та навіть попри це міський очільник продовжує заявляти про взаєморозуміння з депутатською більшістю

Валерій Баранов продовжує наполягати на взаєморозумінні зі Свідло і Ко

Під час останнього візиту в Бердянськ голови Запорізької ОДА Олександра Старуха, на пряме запитання про політичне протистояння між міським головою, його командою та секретарем міської ради і депутатською більшістю Валерій Баранов впевнено заявив, що виконком і міська рада працюють в плідному тандемі з високим відсотком взаємного розуміння.

На черговій прес-конференції Валерій Баранов прокоментував звільнення свого заступника Вікторії Васильчишиної.

Баранов Валерий

Дуже тяжко працювати, коли у міській раді немає більшості. В минулі роки у нас була більшість і нам вдавалось багато хорошого зробити для міста і бути першими в Україні… Всі люди різні і працювати в умовах постійного стресу дуже важко, - зазначив Валерій Баранов

При цьому навіть після заяв про відверте хамство з боку секретаря міської ради Олександра Свідло по відношенню до заступників мера, Валерій Баранов продовжує наполягати на взаєморозумінні з представником більшості і підтримкою депутатами проектів виконавчого комітету.

Щодо кандидатури, яка має замінити Вікторію Васильчишину, міський очільник повідомив про наявність декількох претендентів і в той же час заявив, що черги бажаючих працювати на даній посаді немає. Враховуючи оприлюднені відомості про вкрай нездорову атмосферу у взаємовідносинах між чиновниками виконавчого комітету та міської ради та аморфні висловлювання мера про відсутність «війни», мала кількість охочих зайняти вакантне місце в команді Баранова зрозуміла.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 18 квітень, четвер 2024
вчора, 17 квітень, середа 2024
16 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок