Василь Федосов – заступник міського голови. Сесія підтримала кандидатуру міського голови

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
22.07.2021 · 12:48 · переглядів - 3879

На позачерговій сесії міської ради Василя Федосова затвердили на посаді заступника міського голови. Василь Миколайович займатиметься питаннями сфери житлово-комунального господарства.

Василь Федосов – заступник міського голови. Сесія підтримала кандидатуру міського голови

Більшістю голосів депутати підтримали кандидатуру Василя Федосова на посаду заступника міського голови. Приступити до повноцінного виконання обов’язків Василь Миколайович зможе після звільнення з нинішнього місця роботи – Бердянського МРЕМУ. Після проходження перевірки отримає право підпису. На своєму новому робочому місці новопризначений заступник буде вже з наступного понеділка.

Під час обговорення запропонованої міським головою кандидатури, депутати декілька разів зазначили, що відповідальність за сферу ЖКГ, з призначенням Василя Федосова, не перекладається повністю на заступника – як і раніше цією сферою має опікуватись і міський голова.

Відповідаючи на запитання депутата Ксенії Буханової про першочергові заходи, які втілюватиме на посаді, Василь Федосов зазначив, що для вирішення проблеми збору та утилізації сміття необхідно провести повну інвентаризацію споживачів. Це дозволить збільшити дохідну частину КП «Бердянськекотранс» та покращити ситуацію з прибиранням ТПВ. Проблема «Бердянськводоканалу» більш глобальна і потребує системного підходу у її вирішенні.

Василь Федосов підкреслив, що на посаду заступника міського голови вступає вчетверте в своїй професійній кар’єрі і розраховує, що з депутатським корпусом буде знайдено порозуміння з ключових питань сфери житлово-комунального господарства.




Останні новини Бердянська
вчора, 26 квітень, п'ятниця 2024
25 квітень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок