Владислав Боров – чемпіон України з жиму лежачи серед юнаків до 18 років

Виктор Коваленко - Бердянськ 24
12.04.2021 · 13:41 · переглядів - 2708

З третього по дев’яте квітня у Хмельницькому відбулися відбірні чемпіонати України з пауерліфтингу серед дорослих, юніорів та юніорок, юнаків та дівчат


В боротьбу за сходинки на п’єдесталах пошани активно втрутилися бердянські атлети.

Так серед юніорів, атлетів до 23 років, вихованець ДЮСШ (Бердянськ), студент факультету фізичної культури, спорту та здоров’я людини БДПУ Артем Круглік, вихованець тренерів Сергія Пєвнєва та Руслана Літуса, у в/к до 93 кг в класичному жимі лежачи посів четверту сходинку з результатом 127,5 кг, а з жиму лежачи – 5 місце, подолавши 142,5 кг.

Вдалим дебютом на Всеукраїнських змаганнях відзначився вихованець тренера-викладача ДЮСШ Руслана Літуса, учень 11-го класу ЗОШ № 7 Владислав БОРОВ, який змагався у віковій групі юнаків до 18 років включно.

В класичному жимі Владислав у в/к до 74 кг посів п’яте місце з результатом 110 кг. Вже через три дні він у тій же ваговій категорії в чемпіонаті України з жиму лежачи (екіпірувальному) став чемпіоном серед юнаків з результатом 115 кг. Вітаємо вихованця та його тренера з медальним заліком Чемпіонату України серед юнаків та бажаємо вдалих стартів підлеглим Руслана Літуса на чемпіонаті України з пауерліфтингу, який пройде наприкінці квітня в Маріуполі.

Спортсмени та тренери висловлюють вдячність за участь в чемпіонатах України начальнику управління молоді, фізичної культури та спорту Запорізької ОДА Наталії Власовій, депутатському корпусу виконавчого комітету Бердянської міської ради, начальнику відділу молоді та спорту виконкому БМР Вадиму Шумілову та директору ДЮСШ Миколі Даниленко.




Останні новини Бердянська
вчора, 18 березень, понеділок 2024
17 березень, неділя 2024
16 березень, субота 2024
15 березень, п'ятниця 2024
14 березень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок