Влітку 2024-го окупанти розраховують прийняти в Бердянську 500 тисяч туристів

Бердянськ 24
06.05.2024 · 17:29 · переглядів - 2956

Цифру в півмільйона туристів в поточному курортному сезоні Бердянська розраховує прийняти псевдоочільник Бердянська Сауленко


Відповідну інформацію зрадник Олександр Сауленко озвучив пропагандистському виданню ТАСС. За його словами основними регіонами, звідки найбільше розраховують приймати відпочивальників в окупованому Бердянську це Донецька та Луганські області. При цьому, в свідомості самих росіян? курортне місто залишається небезпечним.

«Ми для себе поставили планку в 500 тисяч туристів за сезон. Це важко, враховуючи обставини, але ми сподіваємось, що приїдуть донецькі та луганські, які не бояться. Для решти росії Бердянськ все ще тривожний: вони вважають, що тут літають бомби, свистять кулі», - наводить цитату Сауленко ТАСС.

Крім того, Сауленко зазначив, що окупанти проводять роботу з потенційними орендаторами пляжів, щоб створити комфортні умови для відпочивальників.

Нагадаємо, росіяни обіцяють реалізувати масштабний проект з розвитку туристичної інфраструктури Приморська. Глобальних планів з розбудови Бердянська в росії не озвучують.




Останні новини Бердянська
17 травень, п'ятниця 2024
16 травень, четвер 2024
15 травень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок