Внутрішньо переміщені сім’ї Бердянського району отримали чергову партію гуманітарної допомоги

Бердянськ 24
22.10.2022 · 10:38 · переглядів - 818

Колектив Бердянської районної військової адміністрації продовжує займатися допомогою переміщеним особам, забезпечуючи їх продуктами першої необхідності.

Внутрішньо переміщені сім’ї Бердянського району отримали чергову партію гуманітарної допомоги

Так, на базі Інформаційно-ресурсного центру Бердянського району БФ «Карітас» видав 50 продуктових пакунків та 50 наборів засобів гігієни (з розрахунку 1 продуктовий набір та 1 набір побутової хімії на сім’ю).

Це, перш за все, вразливі категорії населення – самотні люди похилого віку, які під час війни залишилися сам на сам з лихом; особи з інвалідністю; сім’ї з неповнолітніми дітьми та малозабезпечені особи.

– Немає слів, щоб описати весь жах війни, через який пройшли люди, що вирвалися з окупації. Залишивши в прямому сенсі все, зараз ми змушені починати життя з чистого аркуша. Але, на щастя, є люди, яким не все одно. Це – представники благодійних фондів, а також працівники Бердянської районної адміністрації, які нас підтримують та допомагають. Від усього серця дякую за все, що ви робите, – ділиться мешканка Приморська Ганна.

Шановні внутрішні переселенці! Ми – поруч і готові підтримувати кожного, хто цього потребує

Маєте питання щодо соціального захисту населення? Необхідна медична чи гуманітарна допомога? Потребуєте юридичних консультацій?⠀

Інформаційно-ресурсний центр готовий допомогти!⠀

Звертайтеся за тел.:

  • 050-522-91-46
  • 9.00-15.00 (пн-пт)

Більше про видачу гуманітарної допомоги у нашому telegram-каналі: https://t.me/ircbrda




Останні новини Бердянська
сьогодні, 26 квітень, п'ятниця 2024
вчора, 25 квітень, четвер 2024
24 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок