Яскраво і патріотично! В Бердянську відзначають День молоді

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
26.06.2021 · 20:56 · переглядів - 4659

Патріотичний флеш-моб, локації для дітлахів, концерт, холлі-паті та інші розваги - так в Бердянську відзначають День молоді.

Яскраво і патріотично! В Бердянську відзначають День молоді

В останню неділю червня в Україні відзначають День молоді. Спеціально до свята в Бердянську організували декілька локацій для молоді різних поколінь.

На Приморській площі виконком спільно з молодіжною радою підготували розважальні зони для малечі і любителів виробів хенд-мейд.

Поруч з пам'ятником бичку-годувальнику Анти-кафе запрошувало любителів образотворчого мистецтва долучитись до створення нового арт-об'єкту із зображенням медуз.

мероприятия

Активна Бердянська молодь, разом з місцевими вокалістами і творчими колективами підготували флеш моб і патріотичний номер.

номер

Молодих громадських діячів міський голова Валерій Баранов відзначив почесними грамотами та привітав всіх бердянців з Днем молоді.

 

награждения

Паралельно зі святкуваннями на Приморській площі, поблизу торпедного катеру Зе молодіжка організувала холлі-паті, разом з молоддю створювали карти бажань "Мрії молоді, які обов'язково здійсняться" та ін.




Останні новини Бердянська
вчора, 16 квітень, вівторок 2024
15 квітень, понеділок 2024
13 квітень, субота 2024
12 квітень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок