За зберігання метадону з метою збуту за схемою так званих «закладок» - судитимуть мешканця м. Бердянська

По матеріалам пресс-службы прокуратуры
02.06.2021 · 11:21 · переглядів - 3221

За процесуального керівництва Бердянської окружної прокуратури до суду скеровано обвинувальний акт стосовно мешканця м. Бердянська за фактом незаконного придбання та зберігання з метою збуту наркотичного засобу в особливо великому розмірі (ч. 3 ст. 307 КК України).


За даними слідства, 23-річний чоловік, відносно якого вже перебуває на розгляді у суді обвинувальний акт за вчинення аналогічного злочину, продовжував займатись незаконним збутом на території м. Бердянська наркотиків, шляхом, так званих «закладок».

Під час проведення обшуку за місцем його проживання правоохоронцями вилучено 231 згорток із наркотичним засобом – метадоном, які він зберігав з метою подальшого збуту.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювалось слідчими Бердянського районного відділу поліції Головного управління Нацполіції в Запорізькій області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 23 квітень, вівторок 2024
вчора, 22 квітень, понеділок 2024
19 квітень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок