Запорізькі поліцейські заступили на службу в повному складі та охороняють правопорядок в посиленому режимі

По матеріалам пресс-службы полиции
24.02.2022 · 11:53 · переглядів - 2299

Близько 5-ї ранку органи і підрозділи ГУНП в Запорізькій області підняті по бойовій тривозі. Наряди поліції, екіпіровані належним чином, перебувають на вулицях населених пунктів регіону для забезпечення безпеки громадян.

Запорізькі поліцейські заступили на службу в повному складі та охороняють правопорядок в посиленому режимі

У Запорізькій області поліцейськими здійснюються посилені комплексні заходи по охороні публічної безпеки та забезпеченню правопорядку, виявленню правопорушень в громадських місцях, а також контролю за безпекою дорожнього руху.

Поліція просить громадян зберігати спокій, громадський порядок та не вдаватися до правопорушень.

Не піддавайтеся паніці та провокаціям, отримуйте повідомлення щодо поточних подій виключно з офіційних джерел. Співробітники поліції готові до надання громадянам необхідної допомоги та інформації.

Поліцейські вживають активні заходи, спрямовані на виявлення підозрілих осіб та вилучення зброї, боєприпасів, вибухових пристроїв і речовин.

Запорізька поліція звертається до жителів міста з проханням із розумінням ставитися до превентивних заходів, мати з собою документи, що засвідчують особу та належним чином реагувати на законні вимоги працівників правоохоронних органів.




Останні новини Бердянська
вчора, 7 травень, вівторок 2024
6 травень, понеділок 2024
5 травень, неділя 2024
4 травень, субота 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок