Затримали місцевого жителя, який бив вікна в дитячому садку

По матеріалам пресс-службы полиции
01.02.2022 · 12:41 · переглядів - 6813

У Бердянську дізнавачами поліції скеровано до суду обвинувачення місцевого жителя у хуліганстві на території дитячого садка

Затримали місцевого жителя, який бив вікна в дитячому садку

Чоловік у стані алкогольного сп’яніння кидав цеглинами по вікнах дошкільного навчального закладу інтелектуального розвитку дитини. Збиток, спричинений діями порушника, склав близько 9,5 тисяч гривень. Досудове розслідування кримінального провадження за цим фактом завершено. 

11 січня після 17 години до Бердянського районного відділу поліції ГУНП в Запорізькій області по телефону звернулася працівниця садка «Пізнайко» - міського комунального дошкільного навчального закладу інтелектуального розвитку дитини.

Жінка заявила, що невідомий чоловік проник на територію та кидає цеглини у вікна будівлі, а на зауваження почав кидати каміння в її бік.

На місце події швидко прибули поліцейські, припинили порушення громадського порядку та хуліганські дії чоловіка, а також зібрали речові докази правопорушення.

За даним фактом було відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ч.1 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Фігурант – житель Бердянська 1987 року народження. Під час скоєння протиправних дій чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння.

В подальшому він виказав щирі каяття з приводу своїх дій. Проте дитячому закладу через пошкодження склопакетів було завдано матеріального збитку на суму близько 9,5 тисяч гривень.

31 січня за результатами завершеного досудового розслідування, дізнавачем поліції відносно громадянина складено обвинувальний акт. За погодженням із окружною прокуратурою його скеровано до суду.

Максимальна санкція інкримінованої правопорушнику статті передбачає обмеження волі строком до п’яти років.




Останні новини Бердянська
вчора, 25 квітень, четвер 2024
24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок