Завершено розслідування справи колаборанта з ЖКХ Володимира Шеляга

По матеріалам Локатор-Медіа
10.05.2023 · 12:18 · переглядів - 2121

Працівники Служби безпеки України завершили досудове розслідування відносно Володимира Шеляга, який підозрюється у співпраці з російськими окупантами

Завершено розслідування справи колаборанта з ЖКХ Володимира Шеляга

Встановлено, що у липні 2022 року він прийняв добровільно пропозицію від окупаційної адміністрації та зайняв посаду «начальник отдела ЖКХ» у незаконному органі влади «ВГА Бердянска и Бердянского района». На час окупації міста Шеляг займав посаду начальника відділу благоустрою та утримання міста управління житлово-комунального господарства виконкому Бердянської міськради. Перейшовши на бік ворога, він організовує роботу псевдовідділу, керує підлеглим персоналом, підшукує нові кадри та вживає заходи щодо організації проведення ремонтно-відновлюваних робіт доріг на Бердянщині. Вказані факти підтверджуються показами трьох свідків.

Правоохоронці викликають колаборанта до Запоріжжя для особистого ознайомлення протягом 14-16 травня поточного року з матеріалами провадження та отримання обвинувального акту. У разі, якщо він не з’явиться, справу буде передано до суду, який розгляне її заочно. Шеляг може отримати тюремний строк терміном від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк від 10 до 15 років та з конфіскацією майна або без такої.

4 травня Жовтневий районний суд Запоріжжя обрав Шелягу запобіжний захід у вигляді тримання під вартою в державній в ДУ «Запорізький слідчий ізолятор» без визначення розміру застави.

Колаборант оголошений у розшук, оскільки переховується на тимчасово окупованій території і продовжує свою злочинну діяльність проти народу України.

документ



Останні новини Бердянська
сьогодні, 25 квітень, четвер 2024
вчора, 24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок