Жінкам шкодить вища освіта, потрібно рано вагітніти: бердянські пропагандисти просувають загальноросійський тренд

Бердянськ 24
14.11.2023 · 16:40 · переглядів - 1118

Всі сміялися з того, що керівництво росії жіночу функцію вбачає суто у фразі «баби нарожают», а ця перспектива вже стає реальністю. Поки рф та їх сателіти впевнено рухаються в сторону середньовіччя, ми просто нагадуємо їх бердянським фанатам, що на дворі 2023-ій рік

Жінкам шкодить вища освіта, потрібно рано вагітніти: бердянські пропагандисти просувають загальноросійський тренд

На росії член совфєда Маргарита Павлова під час «руского економічєского форума» видала абсолютно дикунську річ.

 - Система ценностей должна быть пересмотрена: нужно перестать девушек ориентировать на получение высшего образования. Поиск себя затягивается на долгие года и в результате упускается детородная функция, - так про російських жінок висловилася російська жінка.

Якщо максимально прямолінійно: жінкам не треба розвиватися, всім скоріше вагітніти, країна потребує солдат, бо у рф вже в планах наступні війни.

Можна було б подумати, що це випадковий жахливий перл. Але мова не про пранк у TikTok. Статус події, на якій пролунала ця теза, не передбачає випадкових і самовільних висловлювань. А темп, з яким пропаганда підхопила ідею, це тільки підтверджує.

Бердянські «ватні» джерела також одразу влилися в загальний тренд: статті, опитування, цитати…

Все підштовхує до висновку, що росії не потрібні розумні жінки, є виключно необхідність у самках з рухливими ногами. І не більше того…

Ми живемо просто в паралельних світах. Не буде дивиною, якщо невдовзі в рф дівчатам банально заборонять отримувати вищу освіту, а за відсутність дітей років у 18 – просто штрафуватимуть.

А невже це дико, враховуючи тісну дружбу росії з Іраном, КНДР та іншими прогресивними країнами? Росіянки та наші прихильниці «руського міра», поцікавтесь дотриманням прав жінок на цих територіях. Скоро знання можуть знадобитися.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 26 липень, п'ятниця 2024
вчора, 25 липень, четвер 2024
24 липень, середа 2024
23 липень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок