Зимове утримання територій міста мерію не влаштовує лише від «Коменерго»

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
26.01.2022 · 16:30 · переглядів - 2104

Зимовим утриманням доріг, тротуарів і прилеглих територій в Бердянську займаються комунальні установи «Бердянськекотранс», «Житлосервіс 2-А», КК «Коменерго», ОСББ та ін. суб’єкти господарювання. При цьому роботу з розчистки снігу виконком вважає незадовільною лише одним підприємством


Керівник КК «Коменерго» Ірина Соломикіна знову стала фігурантом адміністративного протоколу. Начеб то, 28-го грудня, керуюча компанія, яку очолює відповідачка, не організувала прибирання територій за адресами - №№ 29, 35, 37 по вул. Горького; Потійська, 23; Хіміків, 2.

В письмовій відповіді Ірина Соломикіна наголосила, що підприємство не займається утриманням тротуарів по вул. Горького. Цю функцію покладено на КП «Бердянськекотранс». Протокол вона особисто не підписувала, а співробітники адміністративного відділу для його складення завітали додому керівника «Коменерго» в неробочий час – о 19:00. Час складання протоколу представник адміністративного відділу спростував, зазначивши, що це відбувалось після 17:00.

За результатами розгляду комісія ухвалила рішення накласти штраф на Ірину Соломикіну в розмірі 1700 гривень.

На пряме запитання редакції до представника адміністративного відділу, з приводу якості зимового утримання закріплених територій «Бердянськекотрансом» та «Житлосервісом 2-А», пролунала відповідь про проведення лише профілактичних бесід з представниками даних підприємств.

В підсумку, за останні пів року «Коменерго» вже вдруге стає фігурантом адміністративного протоколу. Враховуючи відсутність аналогічних протоколів за аналогічні порушення по відношенню до інших підприємств, які надають комунальні послуги населенню, виникає підозра про заангажованість працівників мерії по відношенню до керівництва конкретної установи.

Нагадаємо, в період з 2007 по 2012 очолював компанію Олександр Свідло. З 2012 року директор «Коменерго» Ірина Соломикіна. Згідно даних аналітичної системи Youcontrol в період з 07.07.2008 по 03.08.2012 Олександр Свідло входив до складу засновників компанії.




Останні новини Бердянська
вчора, 26 квітень, п'ятниця 2024
25 квітень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок