ЗСУ витісняють росіян із займаних позицій в районі села Вербове – Генштаб

По матеріалам Дзеркала тижня
24.09.2023 · 10:23 · переглядів - 1219

Росіяни ж марно намагалися повернути собі Кліщіївку

ЗСУ витісняють росіян із займаних позицій в районі села Вербове – Генштаб
Фото - DeepStateMap

На мелітопольському напрямку Сили оборони продовжують наступальну операцію. Зокрема, в районі села Вербове Запорізької області вони витісняють росіян із займаних позицій та закріпляються на досягнутих рубежах. Крім того ЗСУ продовжують атакувати південніше Бахмута Донецької області, завдають ворогу втрат у живій силі та техніці, закріплюються на досягнутих рубежах.

Про це Генеральний штаб Збройних Сил України повідомив на своїй сторінці у Facebook.

При цьому загальна інтенсивність бойових дій дещо знизилася. У Генштабі кажуть, що 23 вересня на усіх ділянках фронту відбулося понад 20 бойових зіткнень. Це десь у півтора рази менше, ніж попередньої доби.

В зоні відповідальності Оперативно-стратегічного угруповання військ (ОСУВ) “Хортиця”на лиманському напрямку Сили оборони успішно відбили атаки ворога в районі Білогорівки Донецької області. На бахмутському напрямку росіяни намагалися повернути собі втрачені позиції в районі Кліщіївки Донецької області, проте успіху не мали.

В зоні відповідальності ОСУВ “Таврія” українські воїни успішно відбили атаки росіян в районі Авдіївки Донецької області. На мар’їнському напрямку ворог вів безуспішні наступальні дії в районі Мар’їнки та Побєди Донецької області. Тут протягом минулої доби він здійснив понад 10 невдалих спроб витіснити наші підрозділи із займаних позицій. На шахтарському напрямку наші захисники продовжують тримати оборону на зайнятих рубежах.

Напередодні командувач оперативно-стратегічного угруповання військ "Таврія" Олександр Тарнавський в інтерв’ю CNN повідомив, що ЗСУ прорвали оборону російських військ у Вербовому Запорізької області.



Читайте далее

Новини за сьогодні

Статті
 
На початок