Из зоны АТО в Бердянск вернулись военные в/ч 3033

Бердянськ 24
04.03.2015 · 10:37 · переглядів - 2775

В течении двух месяцев бойцы воинской части 3033, которая базируется в Бердянске, удерживали позиции вооруженных сил Украины в районе с. Талаковка.

Из зоны АТО в Бердянск вернулись военные в/ч 3033

Военные с честью выполнили возложенные на них обязанности и без потерь вернулись в место постоянной дислокации вечером 3-го марта. Встречали защитников украинского народа родные и близкие военнослужащих, волонтеры, местные политики, журналисты. Командир батальона в/ч 3033 Роман Омельченко доложил личному составу о выполнении поставленных боевых задач:

«Після 60 діб виснажливого відрядження, в умовах суворих температур, в умовах постійного шквального обстрілу артилерією противника переднього краю українських військ, під Покровом Божої матері ми всі повернулись живими і неушкодженими. Під Покровом, який не пробили ні снаряди граду, ні міни, ні куля снайпера. Наразі можна сказати, що батальйон успішно виконав поставлене завдання і в цьому неоціненна роль не лише кожного бійця, а й його родини й наших друзів. Як наслідок Командувачем національної гвардії України за високі показники, за розумну ініціативу, стійкість, наполегливість нагороджені медаллю за незалежність України майор Полтавський Андрі    й і прапорщик Бірлобілай Сергій. Ще троє наших колег військовослужбовців Віктор Черненко, Микита Скоробагатько, Андрій Христюк підвищені в посадахі їм будуть присвоєні чергові воїнські звання. Окремо хочу подякувати нашим друзям: представникам депутатського корпусу, не байдужим громадянам і жителям м. Бердянська, які ризикуючи своїм життям прибували до нас на місце виконання завдання і закривали ті дірки, які, нажаль, зараз існують у військах. Наш з вами обов’язок, обов’язково через ЗМІ повідомити спільноті їх імена і сказати слова вдячності, що ми безпосередньо завтра й зробимо. Ще раз дякую за службу. Слава Україні!».




Останні новини Бердянська
сьогодні, 26 квітень, п'ятниця 2024
вчора, 25 квітень, четвер 2024
24 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок