До конца недели чиновники должны сократить автопарк

Бердянськ 24
26.05.2015 · 10:21 · переглядів - 1276

На 59-й очередной сессии городского совета принято решение о сокращении количества служебных автомобилей, которые обслуживают Бердянский исполнительный комитет и его структурные подразделения.

До конца недели чиновники должны сократить автопарк

В принятом проекте решения предусмотрено следующее:

  1. Забезпечити скорочення на 50 відсотків кількості легкових автомобілів, що знаходяться на балансі та в оренді у виконавчого комітету Бердянської міської ради та його структурних підрозділів;

  2. Виконавчому комітету Бердянської міської ради затвердити порядок використання легкових автомобілів для транспортного забезпечення діяльності виконавчого комітету Бердянської міської ради та його структурних підрозділів;

  3. Фінансовому управлінню виконавчого комітету Бердянської міської ради врахувати під час підготовки проекту рішення Бердянської міської ради «Про внесення змін до рішення 56 сесії Бердянської міської ради №1 «Про міський бюджет на 2015 рік» від 11.02.2015 року» зменшення обсягу видатків, передбачених виконавчому комітету Бердянської міської ради та його структурним підрозділам, виходячи із скорочення ними на 50 відсотків кількості легкових автомобілів.

Во время очередного аппаратного совещания при городском голове, мэр Алексей Бакай указал на необходимости до конца текущей недели выполнить данное решение сессии.




Останні новини Бердянська
вчора, 26 квітень, п'ятниця 2024
25 квітень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок