В Бердянске портовики вышли на митинг в поддержку Ильина

Бердянськ 24
25.12.2015 · 15:05 · переглядів - 3034

В очередной раз сотрудники морского торгового порта выразили поддержку ныне действующему руководителю предприятия Николаю Ильину и обратились к Президенту Украины с просьбой способствовать утверждению директором порта Ильина Николая Ивановича.

В Бердянске портовики вышли на митинг в поддержку Ильина

В обеденный перерыв портовики возле административного здания управления порта вышли на акцию поддержки и.о. директора БМТП Николая Ильина. Дело в том, что до сегодняшнего дня на уровне министерства ведется активная кампания, направленная против ныне действующего, успешного руководителя. Кроме того, портовики всерьез обеспокоены распространившимся слухом, по которому на место директора БМТП претендует бывший член бердянской депутатской команды нардепа - Александр Македонский.

Портовики, в своих выступлениях в очередной раз выразили готовность к любым решительным действиям, направленным на поддержку Николая Ильин.

В свою очередь, Николай Ильин отметил, что совместными усилиями в порту удалось побороть коррупцию, на предприятии ведется модернизация и, главное, сотрудники обеспечены стабильной заработной платой и полным пакетом социальных гарантий.

В итоге портовики обратились с обращением к Президенту Украины

Президенту України Порошенко П.О.

Прем’єр-міністру України Яценюку А.П.

Міністру інфраструктури Пивоварському А.М.

 

 

Звернення

трудового колективу ДП «Бердянський морський торговельний порт» за рішенням мирної акції, що відбулася  25 грудня 2015 року

 

Трудовий колектив ДП «Бердянський морський торговельний порт» глибоко занепокоєний ситуацією, що склалася навколо нашого підприємства та його керівника Ільїна М.І.

Рішенням конкурсної комісії Міністерства інфраструктури від 22.06.15 р. Ільїн М.І був визначений переможцем конкурсного відбору на посаду директора ДП «БМТП». Його призначення було одностайно підтримано трудовим колективом, що засвідчено підписами працівників нашого підприємства, рекомендовано Бердянським міським виконавчим комітетом, та  погоджено Запорізькою обласною державною адміністрацією. (лист від 21.07.2015 р №04755/08-36 «Про погодження призначення Ільїна М.І.»). Та, незважаючи на наявність усіх погоджувальних документів, з незрозумілих причин, контракт з Ільїним так і не було підписано.

         Більше того, Голова Запорізької обласної адміністрації Г.В.Самардак своїм листом № 08.36/2287 від 27.08.2015 р. до Міністерства інфраструктури просить  скасувати своє ж погодження призначення Ільїна М.І., посилаючись на неправдиві дані. Як нам стало відомо, підзвітний Вам голова Запорізької обласної державної адміністрації 01.12 2015 повторно безпідставно не погодив призначення  директора ДП «БМТП»., а Міністерство інфраструктури готує скасування перемоги на конкурсі по призначенню директором ДП «БМТП»  Ільїна М.І .

         У 2011 році наш трудовий колектив вже пережив подібну ситуацію, коли Ільїн М.І., який на той час виконував обов’язки начальника ДП «БМТП», був незаконно звільнений з посади, відмовившись приймати участь у запропонованих корупційних схемах, а підприємство почали готувати для передачі у концесію, шляхом повного «дерибану». Це призвело до переходу на 3-4 денний графік роботи, значного падіння заробітної плати, обсягів вантажопереробки, викликало значну моральну та соціальну напругу в колективі, поставило підприємство на межу банкрутства.

         Сьогодні, завдяки чесній, професійній діяльності в.о. директора ДП «БМТП» Ільїна М.І., та повній підтримці трудового колективу, підприємство вийшло з кризового стану, стабільно працює, досягає рекордних результатів вантажопереробки, заробітної плати, доходів, відрахувань до бюджетів усіх рівнів. Тільки за 11 місяців 2015 року в бюджети різних рівнів перераховано 238,4 млн. грн. податків.

         Та ці досягнення не дають спокою тим «темним силам», що залишилися після зміни влади. Вони і сьогодні, через своїх  «смотрящих», готові штучно підвести  підприємство під банкрутство, маючі кінцеву мету – приватизувати його за безцінь.

         Наш трудовий колектив ніколи цього не дозволить. Ми єдині в цьому питанні разом з владою  та громадою міста, які розуміють, що відрахування нашого підприємства до місцевого бюджету – це заробітна плата лікарів, вчителів та фінансування інших міських витрат.

         Звертаємося до Вас з проханням зупинити неправомірні дії Ваших підлеглих  і підтримати призначення Ільїна М.І. директором Державного підприємства «Бердянський морський торговельний порт», та  підписання з ним контракту, чим надати трудовому колективу підтвердження реальної боротьби з корупцією та змогу спокійно та плідно працювати,  допомагаючи Вам вирішувати питання, що стоять перед країною: стабілізація економіки, проведення реформ та боротьба з корупцією.

         Маємо надію на розуміння та підтримку. Залишаємо за собою право рішуче відстоювати   інтереси трудового колективу підприємства та мешканців міста Бердянськ у будь-який законний спосіб.

 

З повагою,

Трудовий колектив ДП «Бердянський морський торговельний порт»




Останні новини Бердянська
сьогодні, 29 березень, п'ятниця 2024
вчора, 28 березень, четвер 2024
27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок