Камери для онлайн-спостереження в Бердянську купили у сусіда однопартійців Чепурного

Бердянськ 24
23.08.2016 · 17:29 · переглядів - 2518

Виконавчий комітет Бердянської міської ради 22 серпня уклав угоду з ФОП Іванов Юрій Борисович на поставку камер для системи відеоспостереження на вулицях міста загальною вартістю 130 тис. грн.

Камери для онлайн-спостереження в Бердянську купили у сусіда однопартійців Чепурного

Відповідний звіт про укладений договір оприлюднено в системі публічних закупівель “Prozorro”.

Підприємець має поставити 60 он-лайн відеокамер для встановлення в найбільш популярних та яскравих районах міста (адреси не оприлюднено як і найменування техніки).

Іванову належить магазин “Безпека” по вулиці Свободи в Бердянську.

Юрій Іванов є співзасновником обслуговуючого кооперативу “Мінська” (вочевидь створеного для надання послуг на однойменній вулиці, де прописаний Іванов). Також його співзасновниками є Олена Бодасюк – нинішній депутат обласної ради від партії “Наш край” і помічниця народного депутата Олександра Пономарьова. Вона працює юрисконсультом в близькому Пономарьову ТОВ “Російсько-Українське спільне НВП “Агрінол”. Нагадаємо, нині Бердянськ очолює також представник “Нашого краю” Володимир Чепурний, якого ЗМІ називають ставлеником саме Олександра Пономарьова, а саму партію “Наш край” в районі – підконтрольною народному депутату.

Ще одні співзасновники  кооперативу “Мінська” Костянтин Македонський і Олександр Македонський балотувалися від “Нашого краю” до Бердянської міської ради та обласної ради відповідно.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 3 травень, п'ятниця 2024
вчора, 2 травень, четвер 2024
1 травень, середа 2024
30 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок