День відкритих дверей в Бердянській ВК (№77)

Бердянськ 24
29.08.2016 · 12:05 · переглядів - 1498

26 серпня 2016 року в Бердянській виправній колонії (№77) пройшов День відкритих дверей. Даний захід став традицією для колонії і має на меті зміцнення зв’язків укладених з громадянським суспільством для їх соціальної реінтеграції.

День відкритих дверей в Бердянській ВК (№77)

В цей день відвідувачі мали змогу зайти на охороняємий об'єкт, подивитися на тюремний побут. Гості відвідали відділення господарської обслуги, приміщення виховної роботи, спальні секції, їдальню переглянули меню і ознайомилися з нормами і умовами харчування.

- Довкола висаджені берези і квіти, що радувало очі. Побачили їдальню - все чисто і акуратно, – розповідає  мати засудженого, Світлана.

- Для самих засуджених день відкритих дверей – це саме довгоочікуване свято. Можливість позачергового побачення з рідними та коханими людьми стимулює засуджених до успіхів в роботі і дисциплінує в дотриманні режимних вимог. Так і вирішуються найважливіші завдання пенітенціарної доктрини – стимулювання правослухняної поведінки засуджених і підтримка соціальних зв’язків, - зазначив заступник начальника установи  соціально-виховної та психологічної роботи Сергій Чуваков.




Останні новини Бердянська
вчора, 26 квітень, п'ятниця 2024
25 квітень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок