В бердянському центрі зайнятості проведено круглий стіл

Бердянськ 24
24.10.2016 · 11:14 · переглядів - 656

Окремим напрямком роботи Бердянського міського центру зайнятості з метою надання якісних та всебічних послуг для внутрішньо переміщених осіб (переселенці з зони АТО та АР Крим) є співпраця з благодійними та громадськими організаціями.

В бердянському центрі зайнятості проведено круглий стіл

Так, у липні 2016 на базі Бердянського міського  центру зайнятості проведено круглий стіл в якому приймали участь 14 роботодавців міста та представники благодійного фонду «Карітас України».

Під час зустрічі представники благодійного фонду розповіли про можливість надання грантів роботодавцям, які працевлаштовують внутрішньо переміщених осіб на новостворені робочі місця.

Розмір гранту складає 19000 грн. за одне робоче місце.

Крім того, фахівцями центру зайнятості роз’яснено присутнім про існування державної підтримки роботодавців, які приймають за направленням служби зайнятості на роботу внутрішньо переміщених осіб з числа безробітних. Зазначена державна підтримка передбачена постановою КМУ від 08.09.2015 № 696 та полягає в компенсації роботодавцю фактичних витрат на оплату праці (з урахуванням ЄСВ у розмірі 22%) внутрішньо переміщених осіб протягом 6-ти місяців з моменту працевлаштування.

За результатами проведеного заходу два роботодавця нашого міста  отримали 10 грантів від благодійного фонду «Карітас України» для створення нових робочих місць для працевлаштування безробітних з числа ВПО.




Останні новини Бердянська
вчора, 26 квітень, п'ятниця 2024
25 квітень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок