Працівників, ветеранів культури та аматорів народної творчості привітали із професійним святом

По матеріалам Пресс-служба исполкома
10.11.2016 · 09:46 · переглядів - 740

9 листопада своє професійне свято відзначають працівники культури та аматори народної творчості.

Працівників, ветеранів культури та аматорів народної творчості привітали із професійним святом

У нашому місті це працівники та ветерани культури міського Палацу культури ім. Т.Г. Шевченка, Центру культури і мистецтв, ЦКіД «Софіт», будинків культури ПрАТ «Райагропромпостач», «Будівельник», ЗАТ «Приазовкурорт», підліткового клубу «Сучасник», зооклубу «Неон», клубів «Маяк» та «Сокіл», Нововасилівського Культурно-мистецького центру з філією в с. Роза, педагогічні колективи двох дитячих шкіл естетичного виховання - музичної та художньої, художнього музею ім. І.Бродского і краєзнавчого музею з філіями (музей «Подвиг», музей історії міста Бердянська, меморіальний будинок-музей П.П. Шмідта), міської централізованої бібліотечної системи, яка включає в себе 9 бібліотек-філій.

Усі вони сьогодні зібралися у Центрі культури та дозвілля «Софіт», де пройшов святковий концерт з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та аматорів народної творчості. Свої виступи дарували творчі колективи клубних закладів культури міста. Присутні також вшанували хвилиною мовчання пам'ять тих діячів культури міста Бердянська, який вже немає.

Від імені міського голови, секретаря міської ради та депутатського корпусу працівників культури зі святом привітала керуюча справами виконкому Олена Фойт. За самовіддану плідну працю в галузі культури, активну творчу участь в загальноміських культурно-масових заходах, збереження традицій української культури, відродження і примноження духовних скарбів нашого краю та з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та аматорів народного мистецтва вона вручила Почесні грамоти та подяки міського голови працівникам та трудовим колективам закладів культури міста.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 26 квітень, п'ятниця 2024
вчора, 25 квітень, четвер 2024
24 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок