Крадіжка трактора і мобільних телефонів в кримінальній хроніці за понеділок, 21 листопада

По матеріалам Пресс-служба Бердянской полиции
22.11.2016 · 12:24 · переглядів - 1418

За інформацією речника Бердянського відділу поліції Ігоря Горецького, за добу до чергової частини надійшло 44 заяви від громадян.

Крадіжка трактора і мобільних телефонів в кримінальній хроніці за понеділок, 21 листопада

Тяжких злочинів також допущено не було, тому дозвольте невеликий екскурс. Пам’ятаєте, як герой Юрія Нікуліна у фільмі «Кавказька полонянка», обговорюючи крадіжку нареченої, пригадує, як «в сусідньому районі жених вкрав члена партії». Щось подібне, що дійсно відрізняється від "звичайних" крадіжок велосипедів, розукомплектованих мопедів сталося і в Бердянському район. Так звернувся житель с. Родіонівка с заявою, що в ніч с 20 на 21 листопада невідомі, з подвір’я його садиби, вкрали трактор НТЗ, синього кольору. Просимо відгукнутися можливих свідків.

Продовжуємо сільськогосподарчу тему. Надійшло повідомлення, що в одному з аграрних підприємств району з комбайна було вкрадено декілька мішків насіння і злито дизельне пальне. А у підприємця, у цьому ж селищі, з веранди будинку вкрали 2 паки пива «Закарпатське світле» в пластиковій тарі в 1л. Тут, правда, вже затриманий місцевий громадянин.

Були зареєстровані крадіжки і в м. Бердянськ. Так, звернувся житель мікрорайону «Колонія», 1973 року народження, що у нього біля магазину по вул. Баха, невідомі з кишені куртки вкрали мобільний телефон марки «Samsung», вартістю 10000 грн. Ще одна наша землячка, теж 1973 року народження і теж перебуваючи у магазині – тільки по вул.Шевченко, примірюючи куртку відволіклася, чим скористалися поки невстановлені особи, які з її сумочки вкрали мобільний телефон марки «iPhone4s», вартістю 4000 грн.

І, наостанок, інформація про необхідність постійно бути пильними. Так, звернувся місцевий житель с заявою, що в одному торгівельному центрі йому на касі «відбили» чек з сумою 120грн, хоча на ціннику було вказано 58грн. Проводиться з’ясування.

На сьогодні це все про що ми хотіли з вами поговорити. Наші телефони довіри: 4-72-02 – приймальна начальника відділу поліції, 3-51-02- чергова частина, 102 – цілодобово, безкоштовно з усіх видів зв’язку.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 29 квітень, понеділок 2024
27 квітень, субота 2024
26 квітень, п'ятниця 2024
25 квітень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок