Кримінальна хроніка за понеділок, 29 листопада

По матеріалам Пресс-служба Бердянской полиции
30.11.2016 · 16:12 · переглядів - 943

За інформацією речника Бердянського відділу поліції Ігоря Горецького за добу до чергової частини надійшло 51 заява від громадян. Тяжких злочинів допущено не було. Нарядами керував старший інспектор Дмитро Калініченко.

Кримінальна хроніка за понеділок, 29 листопада

Продовжується невеличка серія, сподіваюсь, крадіжок колес з залишенних без нагляду автомобілів. Так, в ніч з 28 на 29 листопада, невідомі зняли 4-ри колеса з зимовими шинами «Cordiant» з автомобіля марки «Opel», який власник припаркував біля будинку по вул. Шаумяна, 10-а. Звертаємо увагу автовласників на цей випадок і просимо відгукнутися можливих свідків. А з тамбуру 6-го поверху будинку за адресою вул.Довганюка, 93, був викрадений велосипед «Winner», синього кольору – не по сезону крадіжка, збиток 3500 грн. 

Надійшло повідомлення від мешканця міста, 1958 року народження, про те, що невідомі з салону автомобіля «Skoda», залишеного на парковці біля торгівельного центру по пр. Східному, викрали пакет з миючими засобами і норкову шапку. Не виключено, що діяли так званні «сканеристи».

Нагадуємо про ризики, пов’язані із залишенням у салонах автомобілів на видноті речей, гаджетів, які можуть привабити зловмисників.

На сьогодні це все про що ми хотіли з вами поговорити. Наші телефони довіри: 4-72-02 – приймальна начальника відділу поліції, 3-51-02- чергова частина, 102 – цілодобово, безкоштовно з усіх видів зв’язку. Будьте обачні, всього вам найкращого.




Останні новини Бердянська
вчора, 26 квітень, п'ятниця 2024
25 квітень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок