В Бердянськ завітав Генеральний консул Німеччини Вольфгант Мьоссінгер

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
16.02.2017 · 17:13 · переглядів - 2260

Генеральний консул Німеччини Вольфгант Мьоссінгер та заступник регіонального директора німецького товариства міжнародного співробітництва Ніколас Хемп зустрілись з міським головою Бердянська Володимиром Чепурним та обговорили результати і перспективи співробітництва.

В Бердянськ завітав Генеральний консул Німеччини Вольфгант Мьоссінгер

Генеральний консул Німеччини Вольфгант Мьоссінгер відзначив, що Бердянськ потребує міжнародних інвестицій, через велику концентрацію в місті переселенців із зони проведення АТО.

- Для нас важливо продовжувати надавати різноманітну допомогу України. Оскільки, стабільна та демократична Україна сьогодні виступає гарантом миру в Європі. Ми розуміємо, що в Бердянську проживає багато людей — переселенців з Донбасу, тому важливо створити сприятливі умови для їх комфортного проживання, - відзначив Вольфгант Мьоссінгер.

Міський голова Володимир Чепурний запевнив, що влада Бердянська високо цінить допомогу, яку надають німецькі партнери і готова до подальшої ефективної співпраці.

За рахунок коштів німецьких партнерів в Бердянську розроблено ряд проектів на ремонт в загальноосвітніх школах, створення центру для переселенців, закуплено меблі в школи і т.д.

Після зустрічі з міським головою, німецька делегація відвідає загальноосвітню школу №4 та міську лікарню, як перспективні об'єкти для реконструкцій.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 26 квітень, п'ятниця 2024
вчора, 25 квітень, четвер 2024
24 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок