3 років 7 місяців позбавлення волі за коноплю

Бердянськ 24
02.03.2017 · 12:38 · переглядів - 814

В серпні 2016 року неодноразово судимий місцевий житель який на шлях виправлення не став, на території м. Бердянськ виявив та зірвав один кущ рослини «конопля», з якого незаконно, повторно виготовив особливо небезпечний наркотичний засіб та став його зберігати без мети збуту.

3 років 7 місяців позбавлення волі за коноплю

Крім того, в листопаді 2016 року вказаний громадянин на території м. Бердянськ виявив полімерний шприц заповнений особливо небезпечним наркотичним засобом «ацетильованим опієм», який він взяв та став незаконного, повторно зберігати без мети збуту. Вказаний шприц з наркотичним засобом злочинець приніс в судове засідання Бердянського міськрайонного суду Запорізької області, в якому розглядалося кримінальне провадження за обвинуваченням його у вчиненні таємного викрадення чужого майна.

Завдяки якісному забезпеченню процесуального керівництва та наполегливій позиції прокурора обвинуваченого вироком суду від 01.03.2017 визнано винним у незаконному придбанні, виготовленні та зберіганні наркотичних засобів, вчиненому повторно та призначено справедливе покарання у вигляді 3 років 7 місяців позбавлення волі.

Прокурор Бердянської
місцевої прокуратури
юрист 2 класу

Тарас Матвіїшин




Останні новини Бердянська
вчора, 26 квітень, п'ятниця 2024
25 квітень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок