Бердянські поліцейські розкрили пограбування

Бердянськ 24
16.03.2017 · 10:32 · переглядів - 2234

Співробітники кримінальної поліції групи "Схід" Бердянського відділу поліції під керівництвом Броніслава Куліка, оперативно встановили особу і затримали підозрюваного у пограбуванні

Бердянські поліцейські розкрили пограбування

14 березня о 17:55 до Бердянського відділу Головного управління Національної поліції в Запорізькій області звернувся 21-річний студент одного з навчальних закладів міста. Молодик розповів, що ввечері 12 березня в комп’ютерному клубі малознайомий хлопець вдарив його по обличчю та відібрав мобільний телефон «Samsung». Сума збитку – близько 2900 гривень.

Працівники кримінальної поліції оперативно встановили особу зловмисника. Ним виявився місцевий мешканець 1985 року народження, який раніше вже був засуджений за вчинення крадіжки.

Під час опитування зловмисник розповів, що нібито таким чином вирішив відновити справедливість, адже підозрював потерпілого у крадіжці з дачної ділянки матері. І начебто для з’ясування питання забрав у заявника телефон.

Але співробітники поліції з’ясували, що з повідомленням про крадіжку з дачі матері фігуранта до правоохоронців ніхто не звертався, а викрадений засіб зв’язку він у той же день здав до ломбарду.

На сьогодні вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України (Грабіж). Санкція статті – позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років. Триває подальше розслідування.




Останні новини Бердянська
вчора, 26 квітень, п'ятниця 2024
25 квітень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок