Бердянський танцювальний колектив «DiaDance» виступатиме в проекті «Україна має талант. Діти» на каналі «СТБ»

Бердянськ 24
23.03.2017 · 10:36 · переглядів - 3713

Танцювальний колектив «DiaDance» міського Палацу культури ім. Т.Г. Шевченка бере участь у проекті «Україна має талант. Діти».

Бердянський танцювальний колектив «DiaDance» виступатиме в проекті «Україна має талант. Діти» на каналі «СТБ»

Подивитися виступ бердянських танцюристок, які вразили глядачів і представників журі можна буде у суботу, 25 березня, о 19:00 на каналі «СТБ».

«DiaDance» - ансамбль естрадно-сучасного танцю. Його керівник Діана Кориневич у 2015 році увійшла до рейтингу «Топ-100 кращих танцюристів країни». Це один з наймолодших колективів міського Палацу культури. Та попри свій «молодий» вік, ансамбль посів друге місце у Всеукраїнському фестивалі «Топ Топ» та виборов спеціальну нагороду; представив майстерність на Всеукраїнському конкурсі молодих балетмейстерів у Херсонському державному університеті, де отримав відзнаку «Креативне розкриття теми»; Всеукраїнському конкурсі хореографічної майстерності «Танець – це життя» в Бердянському державному педагогічному університеті (друге місце в номінації «Сучасна хореографія»).

«DiaDance» є учасником загальноміських свят, концертів та фестивалів («Феєрія танцю», «Зорецвіт», «Топ Топ»), проектів відділу культури та міського Палацу культури (вистава «Вечори на хуторі поблизу Бердянська», флеш-моб до фестивалю «СкрябінFest» тощо). У репертуарі колективу хореографічні постановки: «Revolution» (хіп-хоп), «Салон краси» (джаз), «Chocolate» (естрадна хореографія), «Каяття» (модерн, мала форма), «Самотність» (контемпорарі, соло), «Only human» (контемпорарі, соло) та інші.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 26 квітень, п'ятниця 2024
вчора, 25 квітень, четвер 2024
24 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок