В Бердянську фірмі з оточення Пономарьова виділили 15 га землі на 20 років

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
28.04.2017 · 11:33 · переглядів - 3048

На черговій сесії міської ради, яка відбулась 27-го квітня депутати проголосували за виділення 15 га землі для будівництва станції сонячних колекторів строком на 20 років, фірмі «Геліос-Електро».

В Бердянську фірмі з оточення Пономарьова виділили 15 га землі на 20 років

За інформацією Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, серед інших засновниками фірми «Геліос-Електро» приватне підприємство «Курорти Приазов’я», а бенефіцеарним власником виступає Ігор Добича, який донедавна був помічником народного депутата Олександра Пономарьова та, який є співвласником інших фірм зі сфери бізнес-інтересів Пономарьова.

На засіданні сесії міської ради від 27-го квітня було ухвалено рішення про передачу земельної ділянки по вул.. Штурманській для будівництва та обслуговування об'єкту енергетичної інфраструктури (сонячні батареї з електростанцією) на 20 років фірмі «Геліос-Електро».

Представники міської влади жодним чином не пояснили, чи принесе користь реалізація даного інвестиційного проекту громаді міста Бердянська. На запитання депутата Владислава Кюрчева, про доцільність будівництва такої станції поблизу очисних споруд, з подальшим їх живленням за рахунок нової електростанції, міський голова Володимир Чепурний відзначив, що вказана земельна ділянка зарезервована для будівництва індустріал парку.

Депутат Володимир Безверхий закликав колег підтримати цей проект рішення, аргументувавши свою позицію перспективою зростання інвестиційної привабливості Бердянська для інвесторів та підкреслив, що «У нас з’явиться запасна електростанція», - щоправда Володимир Петрович не уточнив, для кого саме, буде ця запасна електростанція – для громади, чи структур наближених до нардепа?

Абсолютною більшості голосів, депутати ухвали дане рішення.




Останні новини Бердянська
вчора, 26 квітень, п'ятниця 2024
25 квітень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок