В Бердянську відзначають 9-те травня

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
09.05.2017 · 12:03 · переглядів - 5538

День Перемоги на нацизмом у Європі в Другій світовій війні в Бердянську відзначили традиційним покладанням квітів до пам'ятника «Невідомому солдату» на міському цвинтарі №1 та до меморіалу «Вічний вогонь».

В Бердянську відзначають 9-те травня

О 9-й годині ранку на міському цвинтарі №1, поблизу пам'ятника «Невідомому солдату» відбувся мітинг-реквієм. Представники міської влади, депутат Верховної Ради Олександр Пономарьов, пересічні містяни вшанували пам'ять загиблих у Другій світовій війні, а також українських військових, які сьогодні боронять незалежність нашої держави у війні з російським агресором.

Офіційні особи завітали на могили до Героїв Радянського Союзу, які поховані на цвинтарі №1.

Поблизу меморіального комплексу «Вічний вогонь» зібралось чимало бердянців. Вшанувавши пам'ять загиблих, люди спілкувались між собою, пригадували своїх рідних, яких так чи інакше зачепило воєнне лихоліття 1939-1945 років.

Поблизу пам’ятника «Воїнам, що загинули в Афганстані» представники ветеранської організації «Шураві» вшанували своїх побратимів, які загинули в інтернаціональній війні.

Правопорядок забезпечували представники національної гвардії, поліція, громадські організації. Провокацій з георгіївському стрічками чи інших конфліктів зафіксовано не було.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 26 квітень, п'ятниця 2024
вчора, 25 квітень, четвер 2024
24 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок