Бердянські поліцейські за підозрою у збуті наркотиків затримали чоловіка

По матеріалам пресс-службы полиции
29.05.2017 · 17:11 · переглядів - 1096

До десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна може очікувати раніше засудженого мешканця Запоріжжя, який на території Бердянська займався розповсюдженням наркотичного засобу.

Бердянські поліцейські за підозрою у збуті наркотиків затримали чоловіка

27 травня 2017 року близько 13 години під час патрулювання міста на вулиці Шевченка увагу наряду групи реагування поліції Бердянського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Запорізькій області привернув чоловік, який поводив себе підозріло. Побачивши правоохоронців, чоловік помітно нервував.

При поверхневому огляді у громадянина виявили та вилучили 36 поліетиленових пакетів з порошкоподібною речовиною (наркотичний засіб «метадон»).

Поліцейські встановили адресу, за якою мешканець Запоріжжя орендує квартиру. Під час проведення слідчо-оперативних заходів в помешканні було виявлено та вилучено 133 поліетиленових пакетів з порошкоподібною речовиною (наркотичний засіб «метадон») та блокнот із адресами схованок, у яких зловмисник повинен був зробити «закладки».

Раніше засуджений громадянин 1988 року народження рік тому звільнився з місць позбавлення волі, де відбував покарання за злочин проти життя та здоров'я особи. Було встановлено, що наркотичні засоби чоловік зберігав з метою подальшого збуту. Його затримали в порядку ст.208 Кримінально-процесуального кодексу України та направили до ізолятора тимчасового тримання.

Все вилучене направлено на експертизу до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру.
На даний час слідчі встановлюють всі обставини скоєного та осіб, що можуть бути причетні до забороненого наркотичного бізнесу.

Відкрито кримінальне провадження за ознаками ч.2 ст.307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання або збут наркотичних, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Найсуворіша санкція статті передбачає до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна. Відзначилися співробітники Бердянської поліції, Віталій Бондаренко та Сергій Сухоребрий

Нагадаємо, що 11 травня 2017 року запорізькі правоохоронці встановили та затримали двох жінок, які на території Запоріжжя займались збутом наркотичного засобу «метадон».

Загалом з початку 2017 року працівниками запорізької поліції зареєстровано 116 фактів незаконного збуту наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів. Також слідчими 56 особам повідомлено про підозру у скоєнні кримінальних правопорушень у сфері збуту наркотиків.

Відділ комунікації поліції Запорізької області




Останні новини Бердянська
вчора, 26 квітень, п'ятниця 2024
25 квітень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок