В Бердянську затримано руйнівника могил

По матеріалам пресс-службы полиции
30.05.2017 · 14:27 · переглядів - 2237

Співробітники Бердянського відділу поліції затримали вандала, який зруйнував дві могили на місцевому кладовищі одного з сіл Бердянського району

В Бердянську затримано руйнівника могил

28 травня 2017 року до Бердянського відділу поліції надійшло повідомлення від жительки одного з сіл Бердянського району про те, що на місцевому цвинтарі вона виявила пошкоджену могилу свого чоловіка.

Слідчо-оперативна група відділу поліції на місці події встановила, що пошкоджено декілька могил. Невідомий не зважав на аморальність злочину: руйнував могили, викрадав металеві огорожі та швелери з місць поховання

Поліцейські вжитими оперативно-розшуковими заходами встановили особу підозрюваного. Ним виявився раніше незасуджений місцевий мешканець 1968 року народження. У нього вилучили речові докази – арматуру та швелер.

На даний час встановлена його причетність до скоєння двох аналогічних злочинів. Але у правоохоронців є всі вагомі підстави вважати, що це не єдині епізоди «діяльності» вандала. Тож його перевіряють на причетність до скоєння аналогічних кримінальних правопорушень.

Відкрито кримінальні провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.297 (наруга над могилою, іншим місцем поховання або над тілом померлого) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до семи років позбавлення волі.




Останні новини Бердянська
вчора, 26 квітень, п'ятниця 2024
25 квітень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок