Двох мешканців Харківської області затримано за спробу угону службового автотранспорту та побиття працівника поліції

Бердянськ 24
04.06.2017 · 18:04 · переглядів - 3868

У Бердянську співробітниками поліції було зупинено автомобіль за порушення ПДР. В результаті двох осіб було затримано, на водія накладено штраф

Двох мешканців Харківської області затримано за спробу угону службового автотранспорту та побиття працівника поліції

03 червня близько 23:45 наряд сектору реагування патрульної поліції Бердянського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Запорізькій області під час патрулювання виявив в районі вул. Волонтерів автомобіль марки ВАЗ-2106, який рухався з порушенням правил дорожнього руху – непрацюючими задніми габаритами. Автомобіль було зупинено для перевірки.

Водій, місцевий мешканець 1965 року народження, надав документи. З автівки вийшло ще двоє пасажирів, один з яких почав штовхати поліцейських та наніс декілька ударів ногою по службовому автомобілю. На словесні зауваження та попередження припинити правопорушення не реагував. Тому за непокору законному розпорядженню працівника поліції його було вирішено затримати.

Під час затримання інший пасажир, що стояв поруч, наніс співробітнику поліції два удари ногою в область обличчя. В результаті перший правопорушник вирвався, сів до службового автомобілю та намагався втекти. Співробітники поліції спрацювали професійно та зупинили угонщика.

Правоохоронці встановили осіб зловмисників, ними виявилися мешканці Харківської області 1976 та 1985 років народження. Чоловіків затримано згідно ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Відкрито кримінальне провадження за ознаками ч.2 ст.289 КК України (Незаконне заволодіння транспортним засобом), ч.2 ст.345 КК України (Погроза або насильство у відношенні працівника правоохоронного органу). На водія транспортного засобу накладено штраф згідно ст.121 КУпАП (Порушення водієм правил експлуатації транспортних засобів, правил користування ременями безпеки або мотошлемами).

Триває досудове розслідування.

ВК ГУ Національної поліції України в Запорізькій області




Останні новини Бердянська
сьогодні, 26 квітень, п'ятниця 2024
вчора, 25 квітень, четвер 2024
24 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок