Реклама Бердянська на Інтері, нові зупинки та ремонт доріг – переможців визначили на засіданні конкурсної комісії із закупівель

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
22.06.2017 · 16:23 · переглядів - 1413

На черговому засіданні конкурсної комісії із закупівель визначали постачальника послуг на рекламу Бердянська на центральних телеканалах, підрядну організацію для ремонту доріг та виготовлення проектної документації та закупівлі зупинок громадського транспорту. 

Реклама Бердянська на Інтері, нові зупинки та ремонт доріг – переможців визначили на засіданні конкурсної комісії із закупівель

Реклама на «Інтері»

20-ті секундні промо-ролики з рекламою Бердянська як курортно-туристичного центру Приазов’я покажуть на телеканалі Інтер (70 виходів в ефір) та дитячого телеканалу Піксель (160 виходів). Загальна вартість – 190 тис. грн, окрім трансляції в ефірі телеканалів в цю суму включені послуги з виготовлення та монтажу відеоролика. 

Ремонт доріг та виготовлення проектної документації

Бердянськбудтрест здійснить ремонт дороги вул. Мінська на загальну суму 977 тисяч гривень. Дніпропетровська фірма «Дніпропроект» за 112 тис. грн виготовить проектну документацію на ремонт Західного проспекту.

В Бердянську оновлять 4 зупинки громадського транспорту та урни для сміття

4 нові зупинки громадського транспорту з’являться на вулицях міста. Сума бюджетних призначень – 170 тис. грн. Пропозиції від учасників конкурсу передали на вивчення профільному управлінню.

200 урн для сміття виготовить завод залізобетонних конструкцій на загальну суму 56 тисяч гривень. Висота – 0,6 метра, вартість однієї штуки – 281 грн.




Останні новини Бердянська
вчора, 26 квітень, п'ятниця 2024
25 квітень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок