Олег Фомічов провів зустріч з жителями Долинської селищної ради.

По матеріалам пресс-службы полиции
30.06.2017 · 14:28 · переглядів - 854

Вже традиційно, у четвер – 29 червня, в.о. начальника Бердянського відділу поліції ГУНП в Запорізькій області підполковник поліції Олег Фомічов провів чергову виїзну зустріч з жителями Долинської селищної ради.

Олег Фомічов провів зустріч з жителями Долинської селищної ради.

Незважаючи на значне віддалення від міста, місцеві мешканці, як з’ясувалося, не відчувають себе покинутими у «юридичному» плані - на особистий прийом записалася тільки одна жителька. Це свідчить про те і голова ради Віталій Пєлєшко це підтвердив, що місцевий дільничний офіцер поліції Олександр Клименко, «на своєму місці». Тем не менш, враховуючи площу і кількість населених пунктів, які входять до громади (Долінське, Шевченкове, Кримка, Оленівка, хутір «Коза») помічники і, головне, із числа місцевих небайдужих громадян, йому б не завадили. Саме можливість створення громадського формування по охороні громадського порядку, стан криміногенної ситуації і шляхи її покращення, роботу з молоддю, тим більше, що на території сільради функціонують дві школи, обговорили керівники поліції і місцевої влади. 

Наступний такий прийом, де громадяни зможуть особисто звернутися до керівництва Бердянського відділу поліції відбудеться в наступний четвер, 6 липня, з 17 до 18 години в приміщення Андріївської селищної ради. Телефон для довідок 4-72-02 – приймальна начальника Бердянського ВП ГУНП в Запорізькій області




Останні новини Бердянська
сьогодні, 26 квітень, п'ятниця 2024
вчора, 25 квітень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок