У Бердянська з’явився свій слоган. Влада пропонує великі літери напису встановити на Приморській площі

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
09.08.2017 · 14:44 · переглядів - 4936

«Бердянськ у серці назавжди» - так звучить слоган міста, повідомив Володимир Чепурний. Міська влада пропонує встановити цей напис на Приморській площі.

У Бердянська з’явився свій слоган. Влада пропонує великі літери напису встановити на Приморській площі
Як могли б виглядати літери за версією Brd24

Ідея встановити іміджевий напис в Бердянську існує вже давно. В кінці травня навіть з’явилась інформація, що оператор мобільного зв’язку «Київстар» за власний кошт на набережній встановить великими літерами «I * BERDYANSK» - з фірмовим символом мобільного оператору.

Однак через 2 місяці після озвучення цієї інформації до виконання ідеї в Бердянську так і не приступили. З чим це пов’язано ми поцікавились у міського голови Володимира Чепурного під час інформаційного дня в мерії.

Чепурной Владимир

Так, попередня домовленість з фірмою «Київстар» у нас була, - підтвердив Володимир Чепурний. Однак ми не змогли домовитись по ціні за оренду земельної ділянки. Ми переконані, що за рекламу необхідно платити.

Натомість міський голова запевнив, що міська влада здатна зробити подібну конструкцію самостійно.

Чепурной Владимир

- Наша прес-служба розробила слоган міста – «Бердянськ у серці назавжди», ми можемо великими літерами написати цей напис і встановити його на Приморській площі, - резюмував Володимир Чепурний.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 26 квітень, п'ятниця 2024
вчора, 25 квітень, четвер 2024
24 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок