СкрябінFEST «проROCK» в Бердянську

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
18.08.2017 · 08:50 · переглядів - 2277

Другий рік поспіль в Бердянську, 17-го серпня, в День народження Андрія Кузьменка “Кузьми Скрябіна”, для вшанування пам'яті музиканта, відбувається фестиваль СкрябінFEST “проROCK”.

СкрябінFEST «проROCK» в Бердянську

В цьому році організатори фестивалю, відділ культури та міський палац культури ім. Т.Г. Шевченко на фестиваль до Бердянська запросили молодих виконавців з інших міст. З Маріуполя приїхав гурт “SunScream”, який мандрував по різних містах нашої Батьківщини в рамках фестивалю “З країни в Україну”. Учасницю “Х-фактору” Дарину Дмитренко. Із Запоріжжя завітав музичний гурт військової частини 3029.

Разом з бердянськими колективами “Quite A Band”, “PILA”, “Бора NEW” та ін. гості фестивалю виконували хіти Скрябіна. Акторська група “Маска” з ЦДЮТ підготувала театралізовану виставу пам'яті Андрія Кузьменко.

На зеленій зоні Приморської площі розмістились локації для дитячих розваг. Маленькі гості фестивалю могли не тільки погратись з аніматорами та нанести аквагрим, а й перевірити свої знання з англійської.

Заповнена глядачами площа яскраво засвідчила, що фестиваль СкрябінFEST “проROCK” користується популярністю і з упевненістю може претендувати на щорічний захід.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 26 квітень, п'ятниця 2024
вчора, 25 квітень, четвер 2024
24 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок