Самозахват землі на Косі, незаконний паркан - в мерії покарали порушника

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
07.09.2017 · 08:22 · переглядів - 2457

Співробітники адміністративного відділу мерії зафіксували факт незаконного огородження земельної ділянки парканом і встановлення тимчасової споруди в районі бази відпочинку "Адмірал". На черговому засіданні адміністративної комісії розглянули ці протоколи і покарали порушника

Самозахват землі на Косі, незаконний паркан - в мерії покарали порушника

Тимчасова споруда функціонувала в правовому полі, з'ясувалося на засіданні комісії: відповідач продемонстрував повний перелік дозвільних документів. Однак законність встановлення паркану - довести не вийшло.

Секретар міської ради Олексій Холод наголосив, що огородження неоформленої земельної ділянки - неприпустимо. Проаналізувавши протокол, заслухавши відповідача члени комісії постановили накласти максимальний штраф в розмірі 1700 грн і зобов'язали порушника демонтувати паркан.

Не виключено, що минулорічний прецедент з парканом між базою "Фіона" та санаторієм "Нафтохімік України", який розглядається в судах, став своєрідним сигналом для інших власників баз відпочинку про безкарність за подібні діяння з боку міської влади. Однак, як показало рішення адмінкомісії, вседозволеність в Бердянську доступна виключно одній особі та його найближчому оточенню.




Останні новини Бердянська
вчора, 26 квітень, п'ятниця 2024
25 квітень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок